Tag Archive: vlera ushqyese

Majdanozi dhe vlerat e tij

Majdanozi dhe vlerat e tij

Sipas gazetës Sunday Telegraph të Australisë, ndonëse shpesh përdoret thjesht si garniturë në ushqime, majdanozi është mjaft i pasur në vitamina dhe minerale.