Tag Archive: pellumba

Perse pellumbi simbolizon paqen?

Perse pellumbi simbolizon paqen?

Duke u nisur nga artikulli sulmohen pëllumbat e paqes të lëshuar nga Vatikani, një lexues i faqes Mos e Beso po Deshe bëri një pyetje interesante dhe të