Tag Archive: mirgimi

Kuriozitete mbi migrimin e zebrave të Botswana

Migrimi zebrave

Në Botswana, çdo vit zebrat fillojnë një mërgim prej 580 kilometrash në kërkim të ushqimit. Edhe pse është një ngjarje e përvitshme, studiuesit kanë vetëm një ide të përgjithshme se kur fillon migrimi dhe nuk e