Tag Archive: drer

Dreri brilopatë—Gjiganti i çuditshëm i pyllit

Deredi brilopate

«Ç’PAMJE groteske dhe ç’trup kaba ka dreri brilopatë! Pse duhet të jetë kaq i lartë te shpatullat? Pse e ka turirin kaq të stërgjatë?» Shkrimtari i shekullit të 19-të dhe autori i këtyre fjalëve, Henri Dejvid Thorou, nuk është i…
Read more