Tag Archive: Antarktide

Balena e Kaltër

Balena e Kalter

Vërtet kallamari gjigant dhe kashaloti janë të stërmëdhenj, megjithatë, balena e kaltër, gjitari më i madh, ua kalon. Balena e Kaltër më e madhe që është dokumentuar, ishte një