Tag Archive: rraxhe

Peshkaqenet notare te ujrave te embla ne lumenj dhe ne liqene

Peshkaqenet notare te ujrave te embla ne lumenj dhe ne liqene

Peshkaqenet notare te ujrave te embla ne lumenj dhe ne liqene  Pamundësia e pluskimit në ujërat të ëmbla, i ka penguar peshqit e grupit te Kondriktiteve, në të cilin bëjnë pjesë peshkaqenët dhe peshqit rraxhë, që të shumohen në liqene dhe lumenj.