Tag Archive: macet shtepiake

Informacione per mustaqet e maces!

Informacione per mustaqet e maces! Macet shtëpiake zakonisht lëvizin natën. Siç duket, mustaqet i ndihmojnë të pikasin objektet përreth dhe të zënë prenë, sidomos pas muzgut.