Shtazoret

Informacione per mbreterine shtazore.

Ujku eshte me i mire ne aritmetik se sa qeni!

Ujku eshte me i mire ne aritmetik se sa qeni! Pas kaq mijëra vitesh që qeni ka bashkëjetuar me me njeriun, pothuajse të gjithë do të prisnim që qeni të kishte marrë sadopak nga mençuria e njeriut. Por me sa…
Read more

Informacione per Bleten

biolog.tech-al.info - Informacione per Bleten

Bleta është një insekt, racë monofiletike që bën pjesë në superfamiljen Apoidea që tani klasifikohet me emrin Antofilia. Njihen rreth 20.000 lloje bletësh të

Kuriozitete mbi migrimin e zebrave të Botswana

Migrimi zebrave

Në Botswana, çdo vit zebrat fillojnë një mërgim prej 580 kilometrash në kërkim të ushqimit. Edhe pse është një ngjarje e përvitshme, studiuesit kanë vetëm një ide të përgjithshme se kur fillon migrimi dhe nuk e