Shpend

Shqiponja Harpi

Njihuni me shqiponjen harpi

Eksploruesit e hershëm të Amerikës së Jugut do të jenë shokuar kur panë për herë të parë këtë shpend vigan. Atyre u bëri aq shumë përshtypje saqë i vunë emrin e një

Pula, informacione për këtë shpend

Pula

PULA është ndoshta shpendi më i përhapur në tokë. Sipas llogaritjeve ka mbi 13 miliardë pula. Dhe mishi i saj është kaq i kërkuar, saqë konsumohen më shumë se 33 miliardë kilogramë çdo vit. Përveç kësaj, pulat prodhojnë afro