Kerpudhat

Informacione per mbreterine e kerpudhave

Informacion per kerpudhat: Kerpudha veshi i Judes!

Informacion per kerpudhat Kerpudha veshi i Judes 1

Informacion per kerpudhat: Kerpudha veshi i Judes! Mund të ngajë me veshin e njeriut, por është një kërpudhë e zakonshme që rritet në trungjet e pemëve, pothuajse anembanë botës për mijëra vjet.  Emri shkencor i kësaj kërpudhe është Auricularia auricula-judae, dhe këtë…
Read more